all i ever needed

sitter här och käkar korv (obs halal kyckling korv hehe) med bröd! Aslänge sen jag åt *korv med bröd* faktiisk lool.. tycker att det e kids food.. Men men det var ganska gott trots att korven var föör hot,, dom har blandat i chili or something.. Enough talk about that =P

Igår var jag i m-berg with mia familia,, både at the mall och ikea...De har byggt om Ikea,, inte så värst mycket men lite grann.. anywayz handla lite köksredskap =P.. Och i själva köpcentrumet skulle jag checka efter vårjacka and other stuff.. Såg en massa vårjackor fast inget passa riktigt mej =/ .. Gick in till H&M och kolla lite,, hitta inga kläder.. men jag hitta ett fiiiiint lip gloss with color, double sidigt ocksåå  hahah *lool*..




Btw vrf ska det bli såå freakiin coold, nuu! It's late mars it's time that the cold baacks off!!!!!!! Urrrsssssssh =/ no more snow också!


I skolan on the other hand så är det sååå mkt känns det som!! Det roliga är egentligen så är det inte mkt alls .. Det är bara jag som inte orkaaar =/ .. På tisdag ska jag till Uni och plugga tills jag dööööööör! Har fysiologi tenta på torsdag.. en muntlig tenta to make the thing even worse! Väldigt mkt have to be done innan sommar.. Och nu ska jag käämpa in i det sista! Ååååh va sköönt allt kmr känns när jag väl är färdigt with it all =) aaaaaaah !

Idag är det en speciel dag.. a very special person was born a day like today =) . Our Prophet (saw) ♥

Ska fira det  with eating some delicious cake hihihihihi! Bland annat =D hehe





Byebye <3 Have nice day =)

Kommentarer
Nema säger:

VA är det?? Men ska man fira =/ ... ajja men den där tårtan ser VÄLDIGT gott...ska baka nu hallongråttor =P, easy n fast..... hihi Köpte också läppglans häromdan..men men får hoppas på sol nu så att jag kan ta på mig mina nya vår skor =D

2008-03-20 | 18:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback