worthless blogging ;P

Allora here we go again =P hehe ännu en vecka har gått i mitt lilla liv.

skolan denna vecka börja med ett prov i måndags, det var ett muntligt. And it njaaa rätt så bra =) kunde alla skelettdelar, ligament,korsband och leder, så allt förutom MUSKLERNAA =/ hatar att hålla koll på deras fäste och ursprung. Well läraren tyckte det var viktigt att jag skulle kunna musklerna, så vi bestämnde att träffas nu på måndag och snacka lite muskler.

Förutom mitt prov på muskler på måndag, så har jag ett matte prov på kvällen =/.. Daaaaah orkaaah,, orkar inte bry mig eller lägga ner så mkt tid på matte provet.. Jag skriver det jag kan sen sticker jag  .. Couz I know that att jag inte kmr att behöva den där matte kursen anywayz =P.. Men men jag gör mitt bästa trots allt =)


enough about school know. nu är det helg =)..  Vilket väder btw helt grått och regnigt, sooo depressin'! Jag längtar så mkt till våreeeeen då det är varmt U know och allt grönt har börjat växaaaa .så hääärliigt.

Det är redan Mars people, tiiden går så foort.. Jag har otroligt mycket att göra innan sommaren är här och så lite ork =/.

En sak jag har börjat med är att försöka gå upp i vikt ;D. Var och kolla mitt BMI and it shows that my bmi is 16,1 (=underviktig). För att jag ska nå "normal" vikt måste jag väga 53 kg .. det betyder att jag måste gå upp 8 kg .. Det ska jag väl klara av =) what ever it takes !!!

Men annars så trivs jag med mig själv precis som jag är.. allt som behövs är lite kött på benen nu ;D hehe


You Are 98% Real
                              

There's hardly a person on this earth more real than you are.
You have no problem showing people who you are, flaws and all.
For you, there couldn't be any other way. Because it's way too stressful to live an inauthentic life.
You're very comfortable with yourself. And because of this, you're able to live an exciting, interesting, and challenging life.
How Real Are You?


Föresten how real are you people? are you proud to be just youuuuuuuuu ? ta testet =P

Byebyebye =)

Kommentarer
Nema säger:

HeHE AYoo är du säker att du är 98% Real :p ...Wow, själv fick man 88%, men snart kommer jag bli en proud Fishhy :p hehhe lol....jag skriver min i helgen or something i Guess =)

KIzz

2008-03-03 | 18:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback